Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Teenage Mutant Ninja Turtles Mayhem Pizza Delivery Van - bil som skyter pizzaer

Turtles figurer, kjøretøy og våpenpakker

Turtles er tilbake, og nok en gang står de overfor en superskurk som ønsker å ta over byen. Leo, Don, Mikey og Raph er utstyrt med sine ikoniske farger og våpen, akkurat som i filmene. La barna gjenskape ikoniske ninja-øyeblikk eller skape sine helt egne ved hjelp av figurer, kjøretøy og turtles-våpen. 

Vår lavpris: 543,-
Utsolgt
SKU
04232-26

TMNT Mayhem Pizza Delivery Van er en actionfylt lekebil inspirert av Turtles Mutant Mayhem, som skyter pizzaer som kanoner.

Turtles Mutant Mayhem Pizza Delivery Van er en heftig lekebil egnet for actionfylte scener og er autentisk detaljert akkurat som den er vist i den populære Teenage Mutant Ninja Turtles Mutant Mayhem-filmen! Bilen leveres med 8 lekepizzaer som kan brukes som missiler i kampens hete. Bilens høyre bakdør åpner når barna trykker på pizzaknappen for å avsløre en stor, blå kanon som figurene (ikke inkludert) kan bruke for å stoppe sine fiender. Skyt ondskapsfulle figurer fra fjern og nær ved å justere vinkelen på avfyringmekanismen og fyr løs.

Lekebilen kan gjerne kombineres med andre lekesett fra Teenage Mutant Ninja Turtles for enda flere spennende lekestunder.

Inneholder:

  • Turtles Mutant Mayhem Pizza Delivery Van
  • 8 pizza-kanoner

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AA-batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 4 år

Produktdetaljer
Modell46-83468
EAN043377834687
MerkeTurtles
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.