Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Thorbjørn Egner tegneblokk Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen - 64 ark

Thorbjørn Egner - spill, puslespill, aktivitetsbøker og leker for barn

Thorbjørn Egner er en av Norges mest folkekjære forfattere, og har skapt historier og univers elsket av barn og voksne i generasjoner. Bli med til Hakkebakkeskogen og hils på Klatremus, Mikkel Rev, Morten Skogmus, Bestemor Skogmus, Bakermester Harepus og resten av dyrene i skogen. Eller besøk Kardemomme By og møt røverne Kasper, Jesper og Jonathan, Tante Sofie og vesle Kamomilla, Politimester Bastian, Tobias i tårnet, Trikkefører Syvertsen, barbermester Sørensen og resten av innbyggerne i den lille byen der man skal være snill og grei, og for øvrig kan man gjøre som man vil.

Gjennom Thorbjørn Egners fortellinger lærer barna blant annet forskjellen på rett og galt, moral, viktigheten av å hjelpe hverandre, og hvordan gamle fiender kan hjelpe hverandre og bli venner. Bli med til Hakkebakkeskogen og Kardemommeby gjennom puslespill, klosser og spill samt aktivitetsbøker og tegnehefter.

Vår lavpris: 92,-
På lager
SKU
06222-8
   

Denne tegneblokken har motiv fra Thorbjørn Egners folkekjære fortelling om Dyrene i Hakkebakkeskogen på forsiden, og består av 64 hvite ark der barna kan gjenskape motiver de kjenner fra historien eller tegne det de ønsker. 

Inneholder:

  • Thorbjørn Egner tegneblokk Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen

Detaljer:

  • Antall sider: 64
  • 120 gr, papirkvalitet
  • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
Modell37060
EAN7031650370604
MerkeThorbjørn Egner
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.