Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Kardemomme By tegneblokk 64 ark - Folk og røvere - Thorbjørn Egner

Thorbjørn Egner - spill, puslespill, aktivitetsbøker og leker for barn

Thorbjørn Egner er en av Norges mest folkekjære forfattere, og har skapt historier og univers elsket av barn og voksne i generasjoner. Bli med til Hakkebakkeskogen og hils på Klatremus, Mikkel Rev, Morten Skogmus, Bestemor Skogmus, Bakermester Harepus og resten av dyrene i skogen. Eller besøk Kardemomme By og møt røverne Kasper, Jesper og Jonathan, Tante Sofie og vesle Kamomilla, Politimester Bastian, Tobias i tårnet, Trikkefører Syvertsen, barbermester Sørensen og resten av innbyggerne i den lille byen der man skal være snill og grei, og for øvrig kan man gjøre som man vil.

Gjennom Thorbjørn Egners fortellinger lærer barna blant annet forskjellen på rett og galt, moral, viktigheten av å hjelpe hverandre, og hvordan gamle fiender kan hjelpe hverandre og bli venner. Bli med til Hakkebakkeskogen og Kardemommeby gjennom puslespill, klosser og spill samt aktivitetsbøker og tegnehefter.

Vår lavpris: 74,-
Utsolgt
SKU
16212

Thorbjørn Egner Folk og røvere i Kardemomme by tegneblokk med 64 ark. Tegneblokken består av hvite ark slik at du kan ta tegne hva du vil.

Inneholder:

  • Thorbjørn Egner Folk og røvere i Kardemomme by tegneblokk

Detaljer:

  • Antall ark: 64
  • 120 gr. papirkvalitet
Produktdetaljer
Modell37060/Red
EAN7031650370604
MerkeThorbjørn Egner
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.