Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ticket to Ride Nordic Countries - brettspill med togbaner gjennom Norden

Brettspillserien Ticket to Ride, hvor du bygg jernbaneruter uten at motstanderen oppdager deg!

Med brettspillet Ticket to Ride fra Days of Wonder legger du ut på eventyr og bygger jernbaneruter som forbinder byer i forskjellige land. Spillerne skal samle kort av ulike togvogner som deretter brukes for å kreve rettighetene til ulike jernbaneruter i landet eller verdensdelen man besøker. Jo lenger rute man kan lage, jo flere poeng får man.

Ticket to Ride er et brettspill som stiller store krav til at du kan ta strategiske og taktiske avgjørelser, uten å bli avslørt av motstanderen. Ticket tor Ride spillene fortsette tradisjonen fra Days of Wonder med brettspill med flotte illustrasjoner og komponenter av høy kvalitet. Her får spillerende dra på eventyr gjennom land og kontinenter, krysse hav og utforske storbyer. 

Vår lavpris: 394,-
Vær rask! Kun 1 igjen på lager
SKU
4136
   

Ticket to Ride Nordic Countries tar deg med på et nordisk eventyr gjennom Danmark, Finland, Norge og Sverige. Besøk Norges flotte fjorder og de majestetiske fjellene langs Raumabanen, og kjenn lukten av saltvann ved de travle svenske havnene ved Østersjøen. Reis gjennom det danske landskapet hvor vikinger en gang vandret, eller hopp på toget i Finland og kryss polarsirkelen i midnattssolens rike.

Spillet er enkelt å lære, og kjempegøy å spille. Jo lenger togrute man klarer å lage, desto flere poeng får man. Man kan også samle ytterligere poeng dersom man klarer å oppfylle destinasjonsbilletter, eller om man står igjen ved spillets slutt med den lengste sammenhengende ruten. Spillerne samler kort av forskjellige typer togvogner, som gir dem muligheter til å bygge togruter og knytte de nordiske byene sammen på veien. Ticket to Ride er et morsomt spill som læres på 5 minutter, og tilbyr timesvis med moro for både nybegynnere og erfarne spillere.

Inneholder: 

 • 1 spillebrett med kart over Norden
 • 135 togvogner
 • 110 togkort
 • 46 destinasjonsbilletter
 • 1 globetrotter bonuskort
 • 3 poengmarkører i tre
 • 1 regelhefte

Detaljer:

 • Antall spillere: 2-3 
 • Spilletid: 30-60 min
 • Alder: fra 8 år
  Produktdetaljer
  Modell7298
  EAN824968717080
  MerkeTicket to Ride
  Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.