Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Transformers BA Weaponizer 2-pack figursett - Optimus Primal og Arrowstripe

Transformers robot-figurer og kjøretøy

Ta del i den actionfylte verden blant roboter, biler og kjøretøy som våkner til liv. Den pågående kampen mellom Autobots og Decepticons - her er det mer som skjer enn det du kan se! Bli med Transformers på nye eventyr der de viser hvordan roboter og mennesker kan samarbeide for å redde verden. Transformers robotene skjuler seg blant biler, kjøretøy, ulike enheter, og dyr, og med ulike bevegelige deler kan de endres til robot og tilbake igjen, utallige ganger. Snik deg inn på fienden i din skjulte drakt, transform og slå til uten å bli oppdaget. Transformers roboter er så mye mer enn øyet kan se!

Vår lavpris: 245,-
Få igjen på lager
SKU
09236-60
   

2-pack figursett med Beast Alliance Optimus Primal og Arrowstripe actionfigurer inspirert av filmen Transformers: Rise og The Beasts. Beast Alliance kombinerer kreftene til klassiske Transformers roboter og beast-roboter for en episk allianse. Denne 2-pakningen kommer med 2 Beast Alliance figurer i form av en rundt 13 cm høy Battle Charger Optimus Primal og en mellom 7-8 cm Beast Battle Master Arrowstripe. Optimus Primal actionfiguren kan konvertere fra robot til gorilla i 7 steg, mens Arrowstripe leken konverterer fra tiger til armbrøst  i 5 steg. 

Barn kan bevæpne Optimus Primal med den konverterte Arrowstripe armbrøsten for episke battles inspirert av Transformers-filmen.

Inneholder:

  • 2 actionfigurer
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: ca. 13 cm
  • Alder: fra 6 år

Produktdetaljer
ModellF4611
EAN5010993958719
MerkeTransformers
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.