Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Vtech Toot-Toot Drivers politistasjon med lyder og uttrykk - norsk taleversjon

Vtech - interaktive biler og garasjer med norsk språk til de minste

Vtech Toot-Toot Drivers er serien som er designet for å få frem det beste hos babyer og småbarn ved å oppmuntre dem til å leke, lære og oppdage. Vtech Toot Toot bidrar med språkutvikling, sensorisk utvikling, motoriske ferdigheter og fantasifull lek. Lekene, bilene og lekesettene fra Vtech stimulerer sansene og fantasien, og introduserer barnet for begreper som a-b-c, 1-2-3, former, farger og objekter.

Toot-Toot Drovers lekesettene kommer med Vtechs unike smartpoint-teknologi, slik at når kjøretøyet passerer et smartpoint i lekesettet vil det svare med fraser, lyder og mer.

Vår lavpris: 524,-
Medlemspris 424,-
På lager
SKU
08195-37
   

Vtech Toot-Toot Drivers Politistasjon tilbyr leketid med milevis av læring. Kjør av gårde etter en oppringning på nødsentralen, kjør rundt rundkjøringen og fang de kriminelle så de kan settes i fengsel. Den lille politibilen har 3 syng-med-sanger, 6 morsomme melodier og en haug med lydeffekter. Så morsomt, nå burde skurkene flykte!

Politistasjonen inneholder 5 SmartPoint punkter som spiller morsomme lyder og fraser når Toot-Toot Drivers bilen kjører over. Dette lekesettet passer for barn fra 1 år og kan være med på å utvikle motoriske ferdigheter og fantasifull leketid.

Innhold:

  • Vtech Toot-Toot Drivers Politistasjon
  • Toot-Toot Drivers politibil

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AAA batterier (inkludert)
  • Språk: Norsk
  • Mål: L44 x B13 x H30 cm
  • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
Modell950-150233
EAN5766181195724
MerkeVtech
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.