Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Dantoy motorsykkel gåbil - 58 cm lang

Dantoy - fargerike og trygge leker i plast

Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i plast. Plastlekene fra Dantoy er av svært solid kvalitet noe som gjør dem til et godt valg også for barnehager, skoler, og andre institusjoner. Dantoy plastleker er i tillegg svanemerket. Fra Dantoy finner du leker i plast til sandkassen, strandleker, kjøkkenleketøy, biler og kjøretøy i plast, barnehagesett, og utendørsleker som vipper, akebrett, trillebår, og mye mer.

Vår lavpris: 476,-
Få igjen på lager
SKU
12860
   

Tøff og brukervennlig 3-hjuls motorsykkel fra Dantoy til de aller minste barna som passer fra barnet har lært å  gå. De tre hjulene gjør at den er ekstra stabil, noe som gjør den trygg og enkel å bruke. Den måler ca 26 cm fra gulvet til setet. Sykkelen tåler inntil 50 kg.

Inneholder: 

  • Dantoy motorsykkel gåbil

Detaljer:

  • Mål: 52 x 37 x 39 cm
  • Alder: fra 2 år

Alle Dantoy produkter er Svanemerket, og det betyr at lekene er fri for ftalater, parfyme, BPA eller hormonforstyrrende stoffer. Svanemerket stiller også høye krav til sikkerhet, kvalitet og levetid. Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i solid plast fra sin fabrikk i Danmark.

Produktdetaljer
Modell3320
EAN5701217033205
MerkeDantoy
Alder2-6
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.