Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Dantoy motorsykkel gåbil - 58 cm lang

Dantoy - fargerike og trygge leker i plast

Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i plast. Plastlekene fra Dantoy er av svært solid kvalitet noe som gjør dem til et godt valg også for barnehager, skoler, og andre institusjoner. Dantoy plastleker er i tillegg svanemerket. Fra Dantoy finner du leker i plast til sandkassen, strandleker, kjøkkenleketøy, biler og kjøretøy i plast, barnehagesett, og utendørsleker som vipper, akebrett, trillebår, og mye mer.

Dantoy har også Dantoy BIOplastic en serie av bioplastprodukter som gjør deres allerede store utvalg av miljøvennlige plastleker enda større. Dantoy har gjennom sin "I'm Green" bioplast-serie skapt nye økologiske leker i friske og behagelige farger som er skånsomme overfor natur og miljø.

Vår lavpris: 585,-
Få igjen på lager
SKU
12860
   

Tøff og brukervennlig 3-hjuls motorsykkel fra Dantoy til de aller minste barna som passer fra barnet har lært å  gå. De tre hjulene gjør at den er ekstra stabil, noe som gjør den trygg og enkel å bruke. Den måler ca 26 cm fra gulvet til setet. Sykkelen tåler inntil 50 kg.

Inneholder: 

  • Dantoy motorsykkel gåbil

Detaljer:

  • Mål: 52 x 37 x 39 cm
  • Alder: fra 2 år

Alle Dantoy produkter er Svanemerket, og det betyr at lekene er fri for ftalater, parfyme, BPA eller hormonforstyrrende stoffer. Svanemerket stiller også høye krav til sikkerhet, kvalitet og levetid. Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i solid plast fra sin fabrikk i Danmark.

Produktdetaljer
Modell3320
EAN5701217033205
MerkeDantoy
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.