Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Vtech Toot-Toot Drivers Racerpark - interaktiv bilbane med 8 SmartPoints - norsk taleversjon

Vtech - interaktive biler og garasjer med norsk språk til de minste

Vtech Toot-Toot Drivers er serien som er designet for å få frem det beste hos babyer og småbarn ved å oppmuntre dem til å leke, lære og oppdage. Vtech Toot Toot bidrar med språkutvikling, sensorisk utvikling, motoriske ferdigheter og fantasifull lek. Lekene, bilene og lekesettene fra Vtech stimulerer sansene og fantasien, og introduserer barnet for begreper som a-b-c, 1-2-3, former, farger og objekter.

Toot-Toot Drovers lekesettene kommer med Vtechs unike smartpoint-teknologi, slik at når kjøretøyet passerer et smartpoint i lekesettet vil det svare med fraser, lyder og mer.

Vår lavpris: 767,-
Utsolgt
SKU
04217-1

Vtech Toot-Toot Racerpark byr på over 90 cm lang bilbane, og sørger for timesvis med moro for de minste. Med flere bilbaner og hele 8 SmartPoint lokasjoner er det alltid noe spennende som foregår. Når en Smart Wheel lekebil passerer disse punktene på banen vil ulike melodier og morsomme fraser aktiveres. De 3 morsomme banene har flere funksjoner som ulike vipper, bratte bakker og loops. I denne racerparken er det mer enn 70 sanger, melodier, lyder og uttrykk som barnet kan glede seg over. Lekebanen har også en elektronisk pitstop som blant annet lærer barnet om farger. 

Den fargerike og fine banen er med på å lære bort lyder og farger og er med å utvikle motoriske ferdigheter og fantasi, samtidig som den oppmunterer til fantasifull lek. Lekesettet kommer med én SmartPoint racerbil slik at moroa kan starte med én gang, men settet er samtidig også kompatibelt med andre SmartPoint lekebiler og lekesett. 

Inneholder: 

  • Vtech Toot-Toot racerpark
  • 1 SmartPoint racerbil

Detaljer:

  • Mål: 41 x 64 x 20 cm (LxBxH)
  • Med 8 SmartPoint lokasjoner
  • Alder: fra 1 år
  • Batteribehov: 2 x AA (demobatteri inkludert)
Produktdetaljer
Modell950-156933
EAN5766181195762
MerkeVtech
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.