Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Wader garasje med 4 etasjer og gater - lekesett med 3 biler

Wader har lekene for aktive og utforskende barn

Barnet ditt leker på en aktiv måte, det lærer og utforsker. Alle produkter fra Wader Polesie er utviklet med stort fokus på detaljer, multifunksjonalitet og sikkerhet. Wader Polesie bruker kun materialer av høy kvalitet, som er ufarlige for barnet og som tåler aktiv lek. Lekene fra Wader gjør barnet ivrig på å utforske og lære samtidig som de leker og har det moro med byggesett, kjøretøy og sandkasselek.

Vår lavpris: 592,-
Utsolgt
SKU
03217-134

Denne luksuriøse parkeringsgarasjen har hele 4 etasjer med mye moro både innenfor og utenfor veggene. I dette parkeringshuset finner du nemlig både bilvask, bilverksted, minibensinstasjon og en bilheis som du kan sveive opp og ned mellom etasjene. Du kan i tillegg cruise rundt på gatene som strekker seg intet mindre enn ca. 2,7 meter rundt forbi den flotte garasjen.

Det følger med 3 lekebiler i lekesettet, så moroa kan starte med én gang, og settet er i tillegg kompatibel med andre små lekebiler. Man har det garantert morsomt med dette settet, og det er like underholdene alene som sammen med venner. Kjør bilen langs gatene, og svipp innom vaskehallen dersom bilen er blitt skitten. Husk å fyll tanken før du utforsker resten av bygget!

Inneholder:

  • Parkeringshus med heis og mange funksjoner
  • 3 lekebiler

Detaljer:

  • Mål: 85 x 61 x 85 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 3 år

Merk: Kompatibel med andre små lekebiler, eksempelvis Hot Wheels biler

Produktdetaljer
Modell44723
EAN4810344044723
MerkeWader
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.