Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Wader stor tømmerbil med tilhenger og tømmerstokker - 78 cm lang

Wader har lekene for aktive og utforskende barn

Barnet ditt leker på en aktiv måte, det lærer og utforsker. Alle produkter fra Wader Polesie er utviklet med stort fokus på detaljer, multifunksjonalitet og sikkerhet. Wader Polesie bruker kun materialer av høy kvalitet, som er ufarlige for barnet og som tåler aktiv lek. Lekene fra Wader gjør barnet ivrig på å utforske og lære samtidig som de leker og har det moro med byggesett, kjøretøy og sandkasselek.

Vår lavpris: 474,-
På lager
SKU
11217-4
   

Når man skal frakte mye tømmer er det greit å ha en robust og stor tømmerbil. Denne grønne lastebilen med tilhenger og tømmerstokker gjør det både morsomt og stas for barna å samle og transportere tømmer. Ved hjelp av den uttrekkbare gripelasteren kan barna laste tømmerstokkene i hengeren som er utstyrt med sammenleggbare sidestøtter for å holde lasten på plass. Husk å dobbeltsjekke at lasten er godt sikret før du kjører av gårde, slik at lasten ikke faller av og skaper problemer på veien. Tømmerbilen har solide dekk, og leken er laget i høykvalitetsplast som gjør at den egner seg like godt til utelek som til innelek.

Inneholder:

  • Tømmerbil med gripelaster
  • Tilhenger
  • 6 tømmerstokker

Detaljer:

  • Mål: 78 x 19 x 30 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell1124VV01
EAN8719214076610
MerkeWader
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.