Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Wader lastebil med gaffeltruck og en pall med last - 90 cm lang

Wader har lekene for aktive og utforskende barn

Barnet ditt leker på en aktiv måte, det lærer og utforsker. Alle produkter fra Wader Polesie er utviklet med stort fokus på detaljer, multifunksjonalitet og sikkerhet. Wader Polesie bruker kun materialer av høy kvalitet, som er ufarlige for barnet og som tåler aktiv lek. Lekene fra Wader gjør barnet ivrig på å utforske og lære samtidig som de leker og har det moro med byggesett, kjøretøy og sandkasselek.

Vår lavpris: 594,-
På lager
SKU
11217-6
   

Frakt gaffeltrucken til byggeplassen med denne stilige oransje lastebilen fra Wader! Last gaffeltrucken på tilhengeren, og du er klar til å kjøre. Når du har kommet frem, losser du maskinen enkelt av igjen, og kan begynne med å flytte på varer.

Arbeidet virker autentisk og realistisk takket være den høydejusterbare pallegaffelen og den medfølgende pallen med last. Lastebilen har 6 hjul og kommer med et realistisk utseende. Settet er laget av solid og robust høykvalitetsplast og fine detaljer.

Inneholder:

  • Lastebil
  • Gaffeltruck
  • Pall med last

Detaljer:

  • Mål: 90 x 19 x 25 (LxBxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell1169VV01
EAN8719214076917
MerkeWader
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.