Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Wader Volvo brannbil med uttrekkbar og roterbar brannstige - 61 cm lang

Wader har lekene for aktive og utforskende barn

Barnet ditt leker på en aktiv måte, det lærer og utforsker. Alle produkter fra Wader Polesie er utviklet med stort fokus på detaljer, multifunksjonalitet og sikkerhet. Wader Polesie bruker kun materialer av høy kvalitet, som er ufarlige for barnet og som tåler aktiv lek. Lekene fra Wader gjør barnet ivrig på å utforske og lære samtidig som de leker og har det moro med byggesett, kjøretøy og sandkasselek.

Vår lavpris: 388,-
På lager
SKU
11217-3
   

Rykk ut på redningsoppdrag med denne stilige Volvo brannbilen fra Wader Polesie. Enten du må slukke liksombranner eller redde ned katter fra trær i parken, er denne utrykningsbilen perfekt for jobben. Den 61 cm store stigebilen har nemlig en uttrekkbar brannstige som kan forlenges til hele 85 cm, og man kan også både løfte og senke armen, samt rotere den rundt egen akse. På den måten vil man alltid komme til der man må, og på enden av kranen er det en kurv for ekstra sikkerhet. Bilen har et realistisk utseende og er laget i robust, slitesterk plast, og den vil bringe mye glede og lek til barna.

Inneholder:

  • Volvo brannbil med uttrekkbar stige

Detaljer:

  • Mål: 61 cm lang
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell1133NO01
EAN8719214073831
MerkeWader
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.