Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Aquabeads Deluxe Carry Case hobbykoffert med 1400 vannperler i 48 farger

Aquabeads vannperler, perlesett, perlebrett og utstyr

Aquabeads perlene ser ut som helt vanlige små, fargerike kuler, men i kontakt med vann skjer det noe magisk. Med Aquabeads vannperler perler du små, fargerike perler sammen i ulike kombinasjoner, spray over med vann og se hvordan de straks fester seg til hverandre. Vannperlene ligner på strykperler, men fester du perlene sammen uten stryking, kun med vann. Aquabeads vannperler er enkelt for barna å bruke på egenhånd, så morsomt, nesten som magi!

Vår lavpris: 493,-
På lager
SKU
06226-21
   

Aquabeads Deluxe perlekoffert med flippbrett og 1400 vannperler formet i flere farger og fasonger. Med utstillingsbrett og armbånd- og ringadapter. 

Med Aquabeads Deluxe hobbysett i håndveske går drømmer i oppfyllelse. Den store perleboksen har mye plass til å sortere de fargede perlene etter farge. Med den praktiske håndveskeformen kan hobbysettet også tas med overalt. Perlene plasseres på Flip brettet med 2-i-1 perlestiften. Ligger en perle feil, kan man ta den av igjen med perleplukkeren på den andre enden av perlestiften. Med Flippbrett går den kreative leken enda fortere, fordi de ferdige kreasjonene tørker på en ekstra plate, og ikke som vanlig på hobbyplaten. Det er bare å perle ønsket motiv, spray på vann, snu flippbrettet og la kreasjonen tørke. Allerede når hobbyplaten er snudd, er den klar igjen til nye motiver. De ferdige motivene kan klipses på kreasjon-dekorasjonsplaten og er på denne måten en flott dekorasjon til ethvert barnerom. Med smykkeadapteren kan det også lages flotte smykker, som for eksempel en ring eller et armbånd.

Det store Aquabeads Deluxe hobbysettet i håndveske er et hobbysett for å starte å leke med én gang, og inneholder 1400 fargede hobbyperler (vanlige, glitter-, pastell-, stjerneperler og glitter-stjerneperler), en stor oppbevaringsboks med flippbrett, en perle-dekorasjonsplate, forskjellige smykkeadaptere, en 2-i-1 perlestift, en sprayer og maler.

Inneholder:

  • Aquabeads hobbyveske med flippbrett
  • 1400 vannperler
  • Sprayflaske
  • Perlepenn
  • Ringadapter
  • Armbåndsadapter
  • Oppskriftsark

Detaljer:

  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell31914
EAN5054131319147
MerkeAquabeads
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.