Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

AquaPlay Startsett - kanalsystem med båt, kjøretøy og figur

Aquaplay vannlekesett med kanaler, pumper og sluser

Aquaplay er et allsidig lekesett med vann, med kanaler, pumper, båter, sluser, broer, lastekraner og mye mer. Lekesettene fra Aquaplay kan bygges ut, der forskjellige sett passer sammen ved hjelp av fester og pakninger fra Aquaplay. Aquaplay kanalsystem med vann lærer barna om prinsippene for årsak og virkning, som bevegelse og retning, på en leken og morsom måte. Aquaplay vannleker er den perfekte leke for varme sommerdager, og settene i ulike størrelser gjør at de passer inn på de fleste terrasser, verandaer, hager og gårdsplasser. Alle produktene fra Aquaplay er av høy kvalitet, produsert i resirkulerbar plast, og testes i henhold til de nyeste standarene EN 71 og ASTM.

Vår lavpris: 384,-
På lager
SKU
05184-1
   

Aquaplay Startsett er et kanalsystem som lar deg Skape din egen vannpark.

Med sluser og kanaler kan du oppleve en egen liten verden med masse vann og morsomme leker! Dette settet består av den populære havnen hvor flodhesten Wilma styrer kranen og kontainerbåten. Ved å dreie vannhjulet kan vannet flyte gjennom kanalen, en spennende måte å lære om hvordan vannet beveger seg. Dette AquaPlay lekesettet kan enkelt utvides med ekstradeler og andre AquaPlay kanalsett (selges separat).

Inneholder:

  • AquaPlay Startsett kanalsystem
  • Containerbår med container
  • Amfibiebil
  • Figur

Detaljer:

  • Mål: 68 x 65 x 22 cm (LxHxB)
  • Materiale: plast
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell8700001501
EAN4004943803038
MerkeAquaPlay
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.