Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Avengers Iron Man 2016 Chevy Camaro SS die cast metallbil og actionfigur i metall - 18 cm

Marvel Avengers leker, figurer, byggesett, utkledning og våpen

Hvilket lag er du på? Er det Team Captain America, Team Iron Man, Team Hulken, Team Thor eller kanskje en annen? Marvels Avengers samarbeider nok en gang for å redde verden. Her kan barn finne sin favoritt-superhelt, bli med i kampen mot skurkene, og kjempe for rettferdighet. Marvels Avengers består av en rekke kjente superhelter og skurker, Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow, Hawkeye, Loki, Nick Fury, og mange flere. Hvilken side velger barna dine? Og hvilken Avengers superhelt eller skurk vil de være?

Vår lavpris: 412,-
Få igjen på lager
SKU
06223-7
   

Spill ut favorittscene dine fra de mange Marvel-filmene om Iron-Man og alle hans eventyr med denne bilen og actionfiguren i metall! I dette die-cast lekesettet finner du en 2016 Chevy Camaro SS som er ca. 17,5 cm lang og fullspekket med stilige detaljer i tillegg til en Iron Man-figur i hans ikoniske drakt. Den røde og gullfargede bilen er utsmykket med svarte striper og kommer med firhjulsdrift, samt dører og panser som kan åpnes for mer autentisk lek.

Metallfiguren ser akkurat ut som Iron Man gjør i filmene. Den støpte drakten i rødt og gull med de ikoniske detaljerne inspirerer til actionfylte scener og episke eventyr om superhelter og skurker. Samle alle karakterene i serien (andre figurer kjøpes separat) og bli lederen for ditt eget Avengers-team!

Inneholder:

  • Iron Man Chevy Camaro 2016 bil i metall
  • Spiderman actionfigur i metall

Detaljer:

  • Mål bil: ca. 17,5 cm (L)
  • Skala: 1:24
  • Materiale: metall
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell253225003
EAN4006333065163
MerkeAvengers
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.