Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

BABY Born 2in1 Carrier - sovepose og bærebag til dukke 36-43 cm

-28%

Baby Born dukker, dukketilbehør, dukkeklær, dukkemøbler og dukkevogn

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Kampanjepris 190,- Vår lavpris: 265,-
28%
Du sparer: 75,-
På lager
SKU
03227-46
   

Når BABY Born trenger hvile, er denne 2in1 Carrier bagen genial. Den myke soveposen fungerer nemlig også som en smart bærebag, og det er derfor ikke noe problem å reise videre selv om dukken drømmer søte dukkedrømmer. Denne søte vesken har motiv av kaninen Benno som klatrer oppover stigen for å samle stjerner fra himmelen. Sove- og bærebagen er komfortabel og behagelig, og på grunn av de solide bærestroppene kan den brukes både til soving og bæring. Den smarte glidelåsen kan nesten åpnes helt opp, slik at BABY Born enkelt kan tas inn og ut av bagen. Et perfekt tilbehør til din BABY Born-dukke (kjøpes separat)!

Inneholder:

  • BABY Born 2in1 Carrier sove- og bærebag

Detaljer:

  • Passer til dukker 36-43 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: dukke følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell832448
EAN4001167832448
MerkeBABY Born
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.