Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BABY Born Sister Styling Head sminkedukke - frisørhode med 27 tilbehør til sminke og hår

De interaktive dukkene fra Baby Born oppfører seg nesten som en baby!

Dukken gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Les mer om Baby Born og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 494,-
Utsolgt
SKU
06205-21

Style denne flotte BABY Born Sister Styling Head sminkedukken med over 27 vidunderlige tilbehør! Frisørhodet har langt, blondt hår og er ideelt for å trene på hårstylingsferdighetene. Pynt frisyren med de medfølgende blomsterspennene, klypene og strikkene. Tilbehøret kommer godt med når du skal leke frisør med denne dukken.

Det følger også med en øyenskyggepalett og BABY Born vil se slående vakker ut når du er ferdig. Det rosa hårbåndet kan integreres i frisyren og du kan feste blomster og spenner på det for en forfriskende sommerstil. Blomstene og de medfølgende pinsene kan også festes på singleten til sminkedukken for å style dukken på andre spennende måter..

Inneholder:

  • BABY Born Sister Styling Head sminkehode
  • 4 hårstrikk
  • 2 hårklyper
  • Børste
  • Hårbånd
  • Blomster
  • Øyenskygge

Detaljer:

  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell825990
EAN4001167825990
MerkeBABY Born
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.