Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Barbie Extra dukke - med sminkebord og valp - over 45 deler

-32%

Barbie dukker, klær til Barbie, Barbies dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Les mer om Barbie og flere av våre andre dukke-merker her!

Kampanjepris 543,- Vår lavpris: 794,-
32%
Du sparer: 251,-
Utsolgt
SKU
08218-07

Pynt opp Barbie dukken litt ekstra med dette lekesettet, med sminkebord og fungerende speil med lys. Her kan dukken pynte seg og gjøre det ekstra utseende til liv. Med lekesettet følger det med en Extra Barbie dukke, rullende klesstativ, klær og tilbehør, hårforlengelse, en liten søt valp og mye mer. Når Extra-dukken er kledd og sminket, kan du sjekke stilen hennes i forfengelighetsspeilet. På klesstativet kan dukken henge opp de klærne hun ikke bruker, og på mannekenghodet kan hun ha smykker, solbriller og fargerike hårforlengelser. Mannekenghodet kan også roter 360 grader. Det følger også med en leppestift formet automat som gir valpen mat. Lekesettet har mye oppbevaringsplass med skuffer, hyller og mange morsomme tilbehørsrom, som en parfymeflaske og lipglossholder.

Barbie dukken har ekstra langt lilla hår og har på seg et trendy rutete antrekk og neon gul pelsjakke. Slipp løs din indre trendsetter med Barbie Extra dukken og miks og match antrekkene til dukken for å skape utseende som utrykker din unike stil.

Inneholder:

  • 1 Barbie Extra dukke
  • 1 valp
  • Sminkebord med speil
  • Klesstativ på hjul
  • Mannekenghodet
  • Stol
  • Og over 45 tilbehørsdeler

Detaljer:

  • Mål dukke: ca 29 cm (H)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGYJ70
EAN887961973297
MerkeBarbie
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.