Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Elektriske bilbaner

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Nyhet
Pris
Merke
    POPULÆRE MERKER
  1. ANDRE MERKER A-Å
Alder
Interesse
Karakter

40 produkter

Sett synkende rekkefølge
per side

Start motorene - klar, ferdig, GÅ!!! Elektriske bilbaner lar deg kjenne på en følelse som minner om ekte racerbilkjøring. Du skal starte når skuddet går, time inngangen til svingen, sette fart på langsidene, og være den som kommer først over målstreken. Og for å gjøre det ekstra spennende, hvem kommer seg gjennom loopen uten å falle ned eller kjøre ut? Elektriske bilbaner med rundeteller holder styr på løpet for deg mens du kan konsentrere deg om kjøringen. Bilkjøring med elektriske bilbaner henter frem konkurranseinstinktet, og lar deg konkurrere med venner og familie, eller du kan bruke tiden til å øve frem til ditt neste store billøp.

Føreren med de beste ferdighetene mestrer banen best og vinner til slutt, og lek med bilbaner gir garantert mange timer med morsom lek. Bilbanekjøring på en lukket bane gir et godt utgangspunkt for morsomme konkurranser; hvem klarer flest runder uten å kjøre ut? Hvem kjører flest runder på kortest tid? Utskiftbare banestykker og deler lar deg sette opp banen akkurat slik du ønsker, og med en rekke tilbehør, utvidelser, biler og spor kan du tilpasse banen til enhver konkurransesituasjon.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.