Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Black Deals avsluttes om:

Black november 2023

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Aktuelt
Merke
Alder
Black November Black November

Produkter 1-40 av 481

Page
per side

Black November - Black Deals på populære leker hele måneden!

Våre lave Lekekassen-priser blir nå enda lavere, og i hele november har vi utvalgte Black Deals på noen av våre mest populære varer. Her kan du gjøre noen skikkelige kupp, og basert på tidligere år kan vi love deg at det virkelig vil lønne seg å handle hos Lekekassen i november.

Vi har fylt lageret til randen med spennende, morsomme, populære og gøye leker fra kjente merkevarer som vi vet at barna ønsker seg. Vi begrenser oss ikke til en dag, men smeller til med en hel måned med Black November, og gir deg en pangstart på årets julegave-shopping. Vi gir deg crazy tilbud og priser du ikke har sett på lenge på julegavene barna håper å finne under treet i år.

Vi lover deg lynrask levering, og Lekekassens flittige alver på lageret gjør sitt ytterste for at du skal få pakken din så raskt som mulig, og innenfor den leveringstiden vi lover deg. Vi får dessverre ikke hjelp av nissens slede i november, ei heller i desember. Under Black November anbefaler vi deg å være litt tidligere ute dersom lekene skal rekke frem til en spesiell anledning.

Velkommen til Lekekassens Black Friday-kampanje, vi lover deg mange ekstreme tilbud til vanvittig lave priser. Kampanjevarer vil kunne tas ut underveis og nye kan komme til (kjøp mens du kan).

Meld deg inn i vår kundeklubb Min Lekekasse, da kan du spare litt ekstra på våre allerede lave priser også ellers i året!

Kampanjen varer til og med 30. november.

Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.