Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Parkeringshus i tre 33204

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 546,-
På lager
SKU
04205-25
   

Jernbane og vei møtes i dette unike parkeringshuset med flere morsomme nivåer! Kjør til toppen og parker, ta rennefart ned rampen eller plasser bilen på rampen på nivå 2. Dette parkeringshuset fra BRIO passer perfekt til alle BRIO World jernbanesett. Utvid din jernbane med et morsomt parkeringshus for både biler og tog.

Å leke med togsett hjelper barn å forstå og lære om omgivelsene sine på en morsom måte, mens de små funksjonene og detaljene er med på å forbedre finmotorikken.

Innhold:

  • BRIO Parkeringshus i tre
  • 2 x biler
  • Vogn/tilhenger
  • 2 x skinner
  • Rampe

Detaljer:

  • Mål: L37 x B27 x H27 cm
  • Alder: fra 3 år

I BRIO World er det ingen grenser eller begrensninger – bare uendelig mange muligheter. Vær hvem du vil hvor du vil i BRIO World. Bygg, bygg på nytt, finn på og inviter. Alle seks temaene i BRIO World er knyttet sammen i et lekent, interaktivt system, slik at du kan kjøre, løpe eller fly mellom dem hvis du vil. Velkommen til eventyret!

Produktdetaljer
Modell33204
EAN7312350332049
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.