Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Trykk og kjør racerbil 30232 - Special Edition

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 137,-
På lager
SKU
05195-228
   

Denne racerbilen fra BRIO vil få barnets fingre til å klø etter å kjenne på den og teste den på gulvet hjemme. Bare trykk sjåføren ned så kjører bilen av gårde. Push & Go gir morsom lek og spenning, stimulerer barnets aktivitetsbehov, og forbedrer de finmotoriske ferdighetene.

Selve lekebilen er i tre, og i likhet med alle BRIO treleker er den laget av FSC-sertifisert tre.

Inneholder:

  • BRIO trykk og kjør racerbil

Detaljer:

  • Mål: 11,6 x 8,5 cm (BxH)
  • Farge: sølvgrå
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell30232
EAN7312350302325
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.