Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BRIO World sentralstasjon 33989 - togbanesett på 37 deler

De klassiske lekene fra BRIO - togbaner, Builder byggesett og treleker

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

BRIO har i generasjoner laget kvalitetsleker for de minste barna som er trygge å leke med, og som stimulerer sansene. Fra BRIO har vi flere typer babyleker som putteboks,trekkeleke,bankebrett,lær-å-gå-vogn,stableleke,klosser,rangler og annet. Lekene er klassiske og i tre av ypperste kvalitet som holder seg i mange år. Leker til baby er spesielt tilpasset barnets medfødte nysgjerrighet og behov for å utforske verden rundt seg.

BRIO BUILDER er en morsom byggeserie der barna lærer seg å sette sammen kule konstruksjoner ved hjelp av tremateriale. BRIO har treleker av høy kvalitet, og fine byggesett som utfordrer kreativiteten for barn. BRIO har levert kvalitetsleker i generasjoner, og de klassiske lekene holder seg år etter år. Se vårt utvalg av treklosser, byggesett og babyleker fra den kjente merkevaren. Med sitt rene og enkle designspråk bidrar BRIO leker til å stimulere og åpne opp et helt univers av fornøyelser hvor den eneste begrensningen er fantasien. Dette er den filosofien om lek som det kjente merket baserer alle sine produkter på.

Vår lavpris: 867,-
Utsolgt
SKU
04218-8

Finn fram togbilletten og reis til BRIO World sin sentralstasjon. På den store sentralstasjonen kan passasjerer velge om de vil ta heisen eller trappen når de skal bytte mellom buss og togruter. Det er mange reisende som er innom stasjonen, ofte har de med seg mye bagasje når de skal bytte mellom tog og buss. På stasjonen kan passasjerene på togplattformen putte bagasjen i en bagdrop, så vil bagasjen komme ned til bussplattformen. Så enkelt for de reisende! De reisende kan velge om de vil reise i det røde reisetoget, det gule metrotoget eller ta bussen. Her det det mange valgmuligheter.  

Inneholder:

 • 1 BRIO World sentralstasjon 
 • 1 Reisetog
 • 2 Metrotog
 • Buss
 • Tunnel
 • Skilt
 • Og mye mer 

Detaljer:

 • Batteribehov: 2 LR44 (inkludert)
 • Antall deler: 37
 • Mål ferdig montert: 105 x 70 cm
 • Alder: fra 3 år

I BRIO World er det ingen grenser eller begrensninger – bare uendelig mange muligheter. Vær hvem du vil hvor du vil i BRIO World. Bygg, bygg på nytt, finn på og inviter. Alle seks temaene i BRIO World er knyttet sammen i et lekent, interaktivt system, slik at du kan kjøre, løpe eller fly mellom dem hvis du vil. Velkommen til eventyret!

Produktdetaljer
Modell33989
EAN7312350339895
MerkeBRIO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.