Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BRIO World Smart Tech Sound Action Tunnel Circle togsett 33974 - togbane med tunnel og tog

De klassiske lekene fra BRIO - togbaner, Builder byggesett og treleker

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

BRIO har i generasjoner laget kvalitetsleker for de minste barna som er trygge å leke med, og som stimulerer sansene. Fra BRIO har vi flere typer babyleker som putteboks,trekkeleke,bankebrett,lær-å-gå-vogn,stableleke,klosser,rangler og annet. Lekene er klassiske og i tre av ypperste kvalitet som holder seg i mange år. Leker til baby er spesielt tilpasset barnets medfødte nysgjerrighet og behov for å utforske verden rundt seg.

BRIO BUILDER er en morsom byggeserie der barna lærer seg å sette sammen kule konstruksjoner ved hjelp av tremateriale. BRIO har treleker av høy kvalitet, og fine byggesett som utfordrer kreativiteten for barn. BRIO har levert kvalitetsleker i generasjoner, og de klassiske lekene holder seg år etter år. Se vårt utvalg av treklosser, byggesett og babyleker fra den kjente merkevaren. Med sitt rene og enkle designspråk bidrar BRIO leker til å stimulere og åpne opp et helt univers av fornøyelser hvor den eneste begrensningen er fantasien. Dette er den filosofien om lek som det kjente merket baserer alle sine produkter på.

Vår lavpris: 655,-
Utsolgt
SKU
07206-200

Denne Action Tunnel Circle 33974 togbanen fra BRIO World kommer med to tunneler og ett lokomotiv med Smart Tech Sound Action-teknologi. Når toget kjører gjennom tunnelene reagerer toget med å for eksempel lage lyd. Barnet kan selv ta opp lyden toget skal lage ved å trykke på den røde knappen. Tunnelene kan du plassere hvor som helst langs den runde togbanen, slik at du kan lage den handlingen du selv ønsker. 

Settet er morsomt å leke med alene, eller å kombinere med andre BRIO World togbanesett for ekstra moro. Settet kommer med skinnedeler, lokomotiv med vogn, samt figurer og tilbehør for morsom lek. 

Inneholder:

  • 2 smart tech tunneler 
  • 1 smart tech tog
  • 1 vogn
  • 1 figur
  • 8 svinger
  • 1 skilt

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AAA (ikke inkludert)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell33974
EAN7312350339741
MerkeBRIO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.