Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Brio World Smart Tech Sound Action Tunnel Circle togbane - Togsett med tunnel og tog - 33974

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 594,-
På lager
SKU
07206-200
   

Denne togbanen fra Brio World kommer med to tunneler og et tog med Smart Tech Sound Action-teknologi. Når toget kjører gjennom tunnelene reagerer toget med for eksempel å lage lyd. Barnet kan selv ta opp lyden toget skal lage, ved å trykke på den røde knappen. Tunnelene kan du plassere hvor som helst langs togbanen, slik at du kan lage den handlingen du selv ønsker. 

Inneholder:

  • 2 Smart tech tunneler
  • 1 Smart tech tog
  • 1 vogn
  • 1 figur
  • 8 svinger
  • 1 skilt

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AAA-batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 3 år

I BRIO World er det ingen grenser eller begrensninger – bare uendelig mange muligheter. Vær hvem du vil hvor du vil i BRIO World. Bygg, bygg på nytt, finn på og inviter. Alle seks temaene i BRIO World er knyttet sammen i et lekent, interaktivt system, slik at du kan kjøre, løpe eller fly mellom dem hvis du vil. Velkommen til eventyret!

Produktdetaljer
Modell33974
EAN7312350339741
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.