Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Bruder Case IH 300CVX traktor med rundballehenger og 8 rundballer - 03198

Bruder anleggsmaskiner, traktorer, transportkjøretøy og lekebiler

Gravemaskiner, lastebiler, gaffeltrucker, bulldosere og mye mer. De utrolig populære bygg- og anleggsmaskinene fra Bruder er leker av høy kvalitet produsert av den tyske leketøysprodusenten, som er kjent for sine detaljerte og virkelighetstro lekebiler og kjøretøy. Byggeplassen har aldri sett mer virkelig ut, og med biler og kjøretøy fra Bruder kan du være sikker på at utstyret aldri svikter og at jobben blir gjort!

De mest ikoniske traktor-modellene fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere laget av det tyske kvalitetsmerket BRUDER. Bruder lager virkelighetstro og detaljerte traktorer, tilhengere, ploger, harver, skurtresker,traktorer med tilhengere og mye mer. Skogsarbeideren må holde orden og ha kontroll på alt utstyret når man skal ta fatt på dagens arbeidsoppgaver. Det må holdes orden i skogen, det må hugges og trimmes, og alt må gjøres på en sikker måten. Med skogsmaskiner, tømmerbiler og arbeidsbiler fra Bruder kan små skogsarbeidere starte på dagens eventyr, og være sikre på at utstyret aldri svikter.

Alle kjøretøy fra Bruder er miniatyrer av virkelige, store anleggsmaskiner som gjør rolleleken mer realistisk. Bruder produserer biler og kjøretøy som varer i generasjoner. De er en av verdens fremste produsenter av lekebiler og kjøretøy, og deres filosofi er at lek er en fin måte for barn å lære, vokse og oppleve verden rundt dem.

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 797,-
På lager
SKU
02205-07
   

Bruder Case traktor med rundballehenger kan enkelt kobles fra hverandre. Last hengeren med de 8 medfølgende høyballene og kjør den til låven. Med lesse-apparatet på denne Case traktoren blir det enkelt å lesse høyballene på tilhengeren. Hjulene på traktoren svinger når du dreier på rattet og hengeren kobles enkelt av og på. Dørene kan åpnes, og frontlasteren kan bevege seg opp og ned samt tippes.

Traktoren kan kombineres med alt tilleggsutstyr i Bruder-serien (kjøpes separat). Kjøretøyene og tilbehøret fra den tyske kvalitetsleverandøren Bruder har unike detaljer og virkelighetstro design som inspirerer til timevis med realistisk og lærerik lek.

  • Hengerfeste
  • Avtagbar frontlaster
  • Hjul som svinger og dører som kan åpnes

Inneholder:

  • Bruder Case 300 CVX traktor
  • Rundballehenger
  • 8 rundballer

Detaljer:

  • Mål: ca. 65,5 x 13 x 15 cm (LxBxH)
  • Skala: 1:16
  • Materiale: plast (ABS)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell03198
EAN4001702031985
MerkeBruder
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.