Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Bruder John Deere 5115M traktor - 02106

Bruder anleggsmaskiner, traktorer, transportkjøretøy og lekebiler

Gravemaskiner, lastebiler, gaffeltrucker, bulldosere og mye mer. De utrolig populære bygg- og anleggsmaskinene fra Bruder er leker av høy kvalitet produsert av den tyske leketøysprodusenten, som er kjent for sine detaljerte og virkelighetstro lekebiler og kjøretøy. Byggeplassen har aldri sett mer virkelig ut, og med biler og kjøretøy fra Bruder kan du være sikker på at utstyret aldri svikter og at jobben blir gjort!

De mest ikoniske traktor-modellene fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere laget av det tyske kvalitetsmerket BRUDER. Bruder lager virkelighetstro og detaljerte traktorer, tilhengere, ploger, harver, skurtresker,traktorer med tilhengere og mye mer. Skogsarbeideren må holde orden og ha kontroll på alt utstyret når man skal ta fatt på dagens arbeidsoppgaver. Det må holdes orden i skogen, det må hugges og trimmes, og alt må gjøres på en sikker måten. Med skogsmaskiner, tømmerbiler og arbeidsbiler fra Bruder kan små skogsarbeidere starte på dagens eventyr, og være sikre på at utstyret aldri svikter.

Alle kjøretøy fra Bruder er miniatyrer av virkelige, store anleggsmaskiner som gjør rolleleken mer realistisk. Bruder produserer biler og kjøretøy som varer i generasjoner. De er en av verdens fremste produsenter av lekebiler og kjøretøy, og deres filosofi er at lek er en fin måte for barn å lære, vokse og oppleve verden rundt dem.

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 278,-
På lager
SKU
Bruder John Deer 5115M
   

John Deere 5115M traktoren fra Bruder imponerer med sine detaljerte funksjoner, kompakte dimensjoner og smidighet. John Deere 5115M har spesielt god manøvreringsevne som gjør at den fungerer perfekt på små områder. Førerhuset er tilpasser bworld-figurer, og kan i likhet med alle Bruder-traktorer styres ved hjelp av ekstra kobling og bevegelig ratt gjennom skyvetaket. 

Denne modellen har mange morsomme funksjoner og kan lekes med alene og sammen med andre Bruder produkter (kjøpes separat). Den avtagbare frontvekten, kombinert med trekkekobling gjør det mulig å feste flere tilbehør og tilhengere (selges separat) fra hele serien. Med kraftig og effektiv motor, og store førerhus med god plass til sjåføren er John Deere 5115M stjernen blant kompakte traktorer på gården. Kjøretøyene og tilbehøret fra den tyske kvalitetsleverandøren Bruder har unike detaljer og virkelighetstro design som inspirerer til timevis med realistisk og lærerik lek.

  • Med avtakbar frontvekt
  • Plass til Bworld-figur (kjøpes separat)
  • Kan styres med styrestang gjennom taket
  • Koblingsmuligheter

Inneholder:

  • Bruder John Deere 5115M traktor

Detaljer:

  • Mål: ca. 26 x 13 x 16 cm
  • Skala: 1:16
  • Materiale: plast (ABS)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell02106
EAN4001702021061
MerkeBruder
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.