Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder firhjuling med sjåfør

Bruder biler og kjøretøy

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 246,-
Få igjen på lager
SKU
11172-156
   

En firhjuling kombinerer moroa med en motorsykkel med fleksibiliteten til et terrengkjøretøy. Firhjulingen fra Bruder brukes til skogbruk, landbruk, byggeplasser og i fritiden. Firhjulingen kommer med imponerende visuelt og moderne design.

Firhjulingen er veldig fleksibel og manøvrerer seg presist også i det vanskelige terrenget. Sjåføren er selvfølgelig utstyrt med beskyttelsesutstyr som hjelm og hansker.

Inneholder:

  • Firhjuling
  • Sjåfør
  • Tilbehør

Detaljer:

  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell63000
EAN4001702630003
MerkeBruder
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.