Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Peppa Gris lekesett - tog med myke klosser og 2 figurer

-27%

Peppa Gris figurer, bamser, biler, dukkehus og spill

Møt Peppa Gris og hennes venner. Peppa bor sammen med mamma Gris, pappa Gris, og lillebror Georg. Peppa Gris er en animert TV-serie for barn, der hun drar på eventyr med sine venner, og lærer barn om vennskap, samarbeid og følelser. Tv-serien tar utgangspunkt i aktiviteter som barna kjenner fra hverdagen med lekegrupper, svømming, besøk hos besteforeldre, lekeplassen eller sykkelturer. La barna gjenskape scener og historier fra TV-serien om Peppa Gris med figurer, lekesett, kjøretøy, figursett og plysjbamser.

Kampanjepris 194,- Vår lavpris: 264,-
27%
Du sparer: 70,-
Utsolgt
SKU
07206-166

Her får du et morsomt lekesett med Peppa Gris, perfekt for små fans av Barne-TV serien. Settet kommer med et tog med vogn, Peppa og Georg figurer og myke, fargerike stableklosser. Her kan barnet spille ut uendelige historier og eventyr med Peppa og Georg.

Klossene er ideelle for sanseutforsking med sine sterke farger som stimulerer visuell persepsjon og utvider observasjonsevne. Klossene er enkle å gripe for små hender, og stimulerer utvikling av motoriske ferdigheter. Laget av ikke-gift, vaskbart materiale.

Innhold:

  • 1 Tog med henger
  • 2 Figurer
  • 5 klosser

Detaljer:

  • Mål: 7 x 45,1 x 31,1 cm
  • Alder: fra 18 mnd
Produktdetaljer
Modell17249
EAN8005125172498
MerkePeppa Gris
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.