Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Craft Sensations malebok med ringperm - fargelegging for voksne - elefant

Craft Sensations - inspirerende og kreativt hobbyutstyr for voksne

Craft Sensations har en stort utvalg inspirerende og kreativt hobbyutstyr for voksne, som maling, fargeblyanter, diamond painting og malebøker. Enten man vil roe ned etter en lang og slitsom dag, eller man ønsker utrykke sin kreativitet har Craft Sensations et variert utvalg rimelige materialer av høy kvalitet. 

Ta en pause i hverdagen med fargeblyanter og malebok - fargelegg flotte motiver av dyr og planter. Finn roen med diamantkunst og skap nydelige bilder til å henge på veggen. 

Vår lavpris: 92,-
På lager
SKU
06226-181
   

Malebok for voksne fra Craft Sensations. Denne maleboken inneholder 160 flotte design å fargelegge, perfekt for avslapping og terapi for større barn og voksne. Boken er i A4-størrelse og er samlet i ringperm med motiv av en fargerik elefant på framsiden. Boka har 80 ark med en papirvekt på 100 gsm.

Inneholder:

  • Craft Sensations Malebok for voksne

Detaljer:

  • Mål: 29,7 x 21 cm (LxB)
  • Antall sider: 80
  • Papirvekt: 100 gsm
Produktdetaljer
ModellCR1116/GE
EAN8720257116225
MerkeCraft Sensations
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.