Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Dantoy stor gravemaskin til å sitte på - 79 cm

Dantoy - fargerike og trygge leker i plast

Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i plast. Plastlekene fra Dantoy er av svært solid kvalitet noe som gjør dem til et godt valg også for barnehager, skoler, og andre institusjoner. Dantoy plastleker er i tillegg svanemerket. Fra Dantoy finner du leker i plast til sandkassen, strandleker, kjøkkenleketøy, biler og kjøretøy i plast, barnehagesett, og utendørsleker som vipper, akebrett, trillebår, og mye mer.

Dantoy har også Dantoy BIOplastic en serie av bioplastprodukter som gjør deres allerede store utvalg av miljøvennlige plastleker enda større. Dantoy har gjennom sin "I'm Green" bioplast-serie skapt nye økologiske leker i friske og behagelige farger som er skånsomme overfor natur og miljø.

Vår lavpris: 985,-
Få igjen på lager
SKU
03205-52
   

Denne morsomme gravemaskinen er praktisk når du har en stor haug med sand som må flyttes. Sett deg på maskinen og dytt deg fremover eller bakover med bena. Bruk hendene på spakene til skuffen og vipp opp eller ned. Det har aldri vært artigere å være maskinfører.

Gravemaskinen er laget i svanemerket plast og er slitesterk og solid. Det klassiske gule designet gjør leken mer ektefølt. Styr din egen arbeidsplass og grav i vei! Perfekt for alle som elsker store kjøretøy!

Inneholder:

  • Dantoy gravemaskin til barn

Detaljer:

  • Mål: L79 cm
  • Svanemerket
  • Vaskes for hånd
  • Alder: fra 3 år

Alle Dantoy produkter er Svanemerket, og det betyr at lekene er fri for ftalater, parfyme, BPA eller hormonforstyrrende stoffer. Svanemerket stiller også høye krav til sikkerhet, kvalitet og levetid. Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i solid plast fra sin fabrikk i Danmark. Alle produkter er godkjent for kontakt med matvarer, og tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Produktdetaljer
Modell2150
EAN5701217021509
MerkeDantoy
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.