Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Princess Rapunzel kostyme - lilla kjole - 3-4 år - 104 cm

-20%

Disney Princess leker, dukker, figurer, spill og kostymer

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Kampanjepris 269,60 Vår lavpris: 337,-
20%
Du sparer: 67,40
På lager
SKU
05206-140
   

Med denne flotte lilla prinsessekjolen kan du kle deg ut som din favorittprinsesse Rapunzel fra Disney Princess! Kostymet passer barn i 3-4-årsalderen og er i størrelse 104 cm. Den lilla signaturkjolen til prinsesse Rapunzel har en søt sløyfe i midjen, og søte puffermer. Kostymet har i tillegg et nydelig bilde av Rapunzel i samme antrekk på brystet. Er du klar for å danse på ball, eller drømme deg bort i dette fantastiske antrekket?

Inneholder:

  • Disney Princess Rapunzel-kjole

Detaljer:

  • Materiale: polyester
  • Størrelse: 104 cm
  • Alder: 3-4 år
Produktdetaljer
Modell620539-S
EAN883028133079
MerkeDisney Princess
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.