Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

EduFun Ramp Racer i tre med 3 biler

EduFun leker i tre

Alle trelekene fra EduFun er FSC®-sertifisert, symbolet for bærekraftig skogbruk. Trelekene fra EduFunn er unike leker i tre, som er med på å inspirere barn til morsom og kreativ lek. Lekene er laget i tre av svært høy kvalitet og malt i farger som appelerer til barn og fanger deres oppmerksomhet. Dukkehus, møbler til dukkehus, aktivitetsleker, byggeklosser, pedagogiske leker, lekemat, babyleker og leker i tre som fremmer utviklingen av barnets motoriske ferdigheter gjennom lek og rollelek.

EduFun treleker er laget av naturlige materialer, tåler lek og er ment å vare i generasjoner.

Vår lavpris: 197,-
På lager
SKU
05192-79
   

EduFun ramp racer i tre holder på barnets oppmerksomhet, og hjelper til i utviklingen av konsentrasjonen, hånd-øye-koordinasjon og forståelsen av hvordan ulike deler hører sammen.

Den fargerike bilbanen i tre kommer med 3 biler. La bilen sette utfor på toppen, og se dem konkurrere om å komme i mål først. De kan kjøre over hverandre, sperre veien, mens de konkurrerer om å være først over målstreken.

Inneholder:

  • EduFun ramp racer i tre
  • 3 biler

Detaljer:

  • Mål: 25,5 x 9,2 x 8,2 cm
  • Alder: fra 18 mnd
Produktdetaljer
Modell2526
EAN6942397325264
MerkeEduFun
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.