Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

KidzLab Green Science soldrevet robot - STEAM eksperimentsett for barn

-65%

KidzLabs - pedagogisk leketøy med vitenskapelige eksperimenter og lettmonterte, motoriserte eksperiment- og byggesett til barn

KidzLabs Har morsomme, pedagogiske vitenskapspakker og eksperimenter som inspirerer barn og unge til å stille spørsmål og undersøke det de lurer på. Settene fra KidzLabs baserer seg på STEM-prinsippene fra astronomi, biologi, kjemi, optikk, magnetisme og mye mer. 

KidsRobotix serien inneholder en rekke byggesett som er lette å montere, hvor barna kan skape motoriserte, mekaniske leker, samtidig som de lærer de grunnleggende prinsippene rundt mekanikk og roboter. Settene viser barna hvordan enkle motorer kan brukes til å skape en rekke effekter. Eksperimentsettene har sine unike design og forskjellige funksjoner som lærer barna mekaniske underverker. KidzRobotix utvikler barnas STEM-ferdigheter!

Kampanjepris 85,- Vår lavpris: 245,-
65%
Du sparer: 160,-
På lager
SKU
08192-121
   

Dette Green Science eksperimentsettet går ut på å lage en soldrevet robot. Lag din egen soldrevne robot med dette STEAM-settet fra Kidzlab! Lær å lage en robot som går av seg selv ved hjelp av et solcellepanel og en motor. Se den vandre rundt på en solskinnsdag. Du trenger ikke batterier. Bruk ting rundt deg for å variere utseende til roboten, og skap din helt unike robot-venn.

Inneholder:

  • Green Science eksperimentsett - soldrevet robot

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell270539
EAN7317442705398
MerkeKidzLabs
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.