Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

KidzLab Green Science soldrevet robot - STEAM eksperimentsett for barn

-65%

KidzLabs - pedagogisk leketøy med vitenskapelige eksperimenter og lettmonterte, motoriserte eksperiment- og byggesett til barn

KidzLabs Har morsomme, pedagogiske vitenskapspakker og eksperimenter som inspirerer barn og unge til å stille spørsmål og undersøke det de lurer på. Settene fra KidzLabs baserer seg på STEM-prinsippene fra astronomi, biologi, kjemi, optikk, magnetisme og mye mer. 

KidsRobotix serien inneholder en rekke byggesett som er lette å montere, hvor barna kan skape motoriserte, mekaniske leker, samtidig som de lærer de grunnleggende prinsippene rundt mekanikk og roboter. Settene viser barna hvordan enkle motorer kan brukes til å skape en rekke effekter. Eksperimentsettene har sine unike design og forskjellige funksjoner som lærer barna mekaniske underverker. KidzRobotix utvikler barnas STEM-ferdigheter!

Kampanjepris 85,- Vår lavpris: 245,-
65%
Du sparer: 160,-
Utsolgt
SKU
08192-121

Dette Green Science eksperimentsettet går ut på å lage en soldrevet robot. Lag din egen soldrevne robot med dette STEAM-settet fra Kidzlab! Lær å lage en robot som går av seg selv ved hjelp av et solcellepanel og en motor. Se den vandre rundt på en solskinnsdag. Du trenger ikke batterier. Bruk ting rundt deg for å variere utseende til roboten, og skap din helt unike robot-venn.

Inneholder:

  • Green Science eksperimentsett - soldrevet robot

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell270539
EAN7317442705398
MerkeKidzLabs
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.