Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fantorangen brettspill fra NRK - et snabelmorsomt barnespill

Fantorangen og Fantus - alle barns favoritt fra Barne-TV.

Fantorangen og Fantus er de populære og morsomme snabeldyrene fra barne-TV på NRK. De morsomme karakterene som lærer de små barna om å pusse tennene, være venner, sovesang, ikke være redde og mye mer. Sammen med bestevennen Eddi finner Fantorangen på situasjoner som barna kan kjenne seg igjen i og som de forstår, og dersom noe går galt er det ofte Eddi som får skylden. La barna gjenoppleve gleden fra barne TV-serien om Fantorangen med bamser, leker og spill, og se hvor fort denne kosebamsen blir en favoritt og barnets bestevenn.

Fantus er Fantorangens yngre søsken og han har blitt veldig populær blant de minste barna.

Vår lavpris: 198,-
På lager
SKU
2433
   

Fantorangen barnespillet er et snabelmorsomt brettspill for de aller minste, basert på Fantorangen fra barne-TV. I dette brettspillet kan du leke med Fantorangen, gjøre gøyale og skumle grimaser, lage lyder, synge og lære om farger, bokstaver, tall og rim. Spillet passer til barn i alderen 3-6 år.

Inneholder:

Fantorangen barnespill

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-4
  • Spilletid: fra 15 min
  • Ader: fra 3 år

 

Produktdetaljer
Modell600246
EAN7031656002462
MerkeFantus og Fantorangen
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.