Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fantorangens sanger - bok med musikk

Fantorangen og Fantus - alle barns favoritt fra Barne-TV.

Fantorangen og Fantus er de populære og morsomme snabeldyrene fra barne-TV på NRK. De morsomme karakterene som lærer de små barna om å pusse tennene, være venner, sovesang, ikke være redde og mye mer. Sammen med bestevennen Eddi finner Fantorangen på situasjoner som barna kan kjenne seg igjen i og som de forstår, og dersom noe går galt er det ofte Eddi som får skylden. La barna gjenoppleve gleden fra barne TV-serien om Fantorangen med bamser, leker og spill, og se hvor fort denne kosebamsen blir en favoritt og barnets bestevenn.

Fantus er Fantorangens yngre søsken og han har blitt veldig populær blant de minste barna.

Vår lavpris: 197,-
På lager
SKU
04226-35
   

Denne musikalske boken gir deg fem Fantorangen-sanger som kan synges av, med og for barn i alle aldre. Trykk på knappen, lytt til sangene og syng med!

Fantorangen er oppfinnsom, morsom, nysgjerrig, litt egosentrisk, selvtilfreds og veldig stolt av egne prestasjoner. Fantorangens beste venn er den litt bekymrede Pivi og kosebamsen Eddi.

Inneholder:

  • Fantorangen lydbok

Detaljer:

  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell34940
EAN9788241934940
MerkeFantus og Fantorangen
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.