Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Fisher Price 3-i-1 Music, Glow and Grow Gym - babygym med lys og musikk

Fisher-Price babyleker, laugh and learn og interaktive bamser.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Vår lavpris: 494,-
Utsolgt
SKU
06225-15

Fisher Price 3-i-1 Music, Glow and Grow Gym – babygym med lys og musikk er et aktivitetssenter for de aller minste. Den nyfødte kan ligge på ryggen mens den prøver å strekke seg etter aktivitetsringene som henger i bøylen. Her henger det også et speil og babyen kan oppdage seg selv og speilbildet. Når tennene begynner å melde sin ankomst finnes det til og med en bitering på denne babygymmen.

For ekstra sanseinntrykk og beroligende lek følger det med en oter med lys og lyd. Oteren kan henges i babygymmen eller tas ned etter ønske. Den spiller 15 minutter med rolig musikk og har et glødende lys foran på magen. Etter hvert som babyen vokser, kan du fjerne de to bøylene og babyen kan ligge på magen på det myke teppet. På denne måten trener og styrker du de viktige kjernemusklene som senere skal hjelpe ditt barn å gå. Alle lekene kan hektes av bøylene for separat lek.

Inneholder:

  • Fisher Price 3-i-1 music, glow and grow gym
  • Speil
  • Ranglepinnsvin
  • Biteleke
  • Knitreregnbue
  • Oter med musikk og lys

Detaljer:

  • Mål: 76 x 76 cm (LxB)
  • Alder: fra 0 mnd.

Produktdetaljer
ModellHBP41
EAN194735000319
MerkeFisher Price
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.