Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Fisher Price Little People Helpful Neighbor's Garage - bilgarasje med 3 etasjer, heis, spiralrampe og 2 biler

Fisher-Price babyleker, laugh and learn og interaktive bamser.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Medlemspris 297,- 25%
Vår lavpris: 396,-
Utsolgt
SKU
06227-168

Vær en hjelpsom nabo, og hjelp til med å fikse bilen deres med dette Helpful Neighbor's Garage lekesettet fra Fisher Price Little People. Dette 3-etasjes garasjeanlegget har en manuell heis som du kan sveive opp til ulike nivåene, og en morsom spiralrampe Wheelies-kjøretøyene kan kjøre nedover på.

Når en bil trenger assistanse, ring på metallbjella for hjelp. Ta en titt under panseret på mekaniker plattformen, mens den andre bilen lader ved den "elektroniske" ladestasjonen. Garasjesettet passer til barn fra 18 mnd. og er med på å utvikle barnas kreativitet og motoriske evner. Det følger også med 2 biler som oppfordrer barna til å dele og leke sammen.

Inneholder:

  • Fisher Price garasje
  • 2 Fisher Price biler

Detaljer:

  • Alder: fra 18 mnd
Produktdetaljer
ModellFHG50
EAN0887961522853
MerkeFisher Price
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.