Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Little People sit'n Stand Skyway - 2-i-1 transformerende bilbane

Fisher-Price babyleker, laugh and learn og interaktive bamser.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Vår lavpris: 592,-
På lager
SKU
08218-14
   

Start leken med Fisher Price Little People sit'n Stand Skyway som en by, hvor de små kan sitte og kjøre bilene gjennom bilvaskeriet, fylle på bensin med bensinpumpen og kjøre rundt akkurat som mamma og pappa! De kan også åpne portene for å la bilene kjøre ned rampen.

Når barnet kan stå selv kan lekesettet bli omgjort til et høyt tårn som er 60 cm høyt med litt hjelp fra en voksen. Nå kan barnet plassere bilene på toppen og la bilene kjøre i full fart nedover spiralrampen.

Med dette transformerende lekesettet kan barna styre sine egne eventyr når det endres fra en sittende kjørebane til en stående kjørebane, og tilbake igjen. Med lekesettet følger det med 2 Little people Wheelies biler.

Inneholder:

  • Fisher Price Little People sit'n Stand Skyway - bilbane
  • 2 Little people Wheelies biler

Detaljer:

  • Mål: 60 cm høyt
  • Alder: fra 18 måneder
Produktdetaljer
ModellHBD77
EAN887961986464
MerkeFisher Price
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.