Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Hama Midi 10 000 Midi perler i bøtte - fargemix 68 multifarget

Hama strykeperler, perlebrett, esker med perler - fargerike rørperler!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og de er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi eller Hama Midi, og la barnet ditt perle, sette sammen mønstre og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

For mange er nok Hama, strykeperler og ordet perling det samme. Disse fargerike plastperlene som plasseres ut på perlebrettet, enten etter ferdige mønstre eller ved å skape egne kreasjoner og design, før det hele festes sammen med hjelp av et strykejern. Perlene fra Hama kommer i forskjellige størrelser, der Hama Midi er ment for de litt eldre barna fra ca 5 år og Hama Maxi passer til de minste fra ca 3 år. Med Hama kan barna oppdage en fargerik og kreativ verden, alene eller sammen med andre.

Vår lavpris: 155,-
Utsolgt
SKU
03217-162

Ca. 10 000 fargeglade Hama Midi perler i alle regnbuens farger befinner seg i denne fantastiske perlebøtta. Enten du er ny på perling eller du trenger påfyll av favorittperlene, passer fargemix 63 ypperlig for deg som ønsker flest mulig farger på én gang. Perlene passer til alle Hama Midi perlebrett (kjøpes separat).

Inneholder:

  • Perlebøtte med hank
  • Ca. 10 000 Midi perler

Detaljer:

  • Fargemix 68 multifarget
  • Passer til Hama Midi perlebrett
  • Alder: fra 5 år

Hama Midi er de populære strykeperlene som alle barn kjenner og som lar dem være kreative og skape sine egne mønstre og kreasjoner.

Merk: Hama Midi perlebrett medfølger ikke

Produktdetaljer
Modell202-68
EAN028178202682
MerkeHama
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.