Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Hape Sorteringsboks og trekkeleke i tre - Snegle

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 292,-
På lager
SKU
14341
   

Denne søte sneglen fra Hape bærer et sneglehus full av treklosser etter deg, hvor enn du går. Du kan lette på lasten ved å fjerne den fargerike sorteringsleken og sneglen vil rulle avgårde uten. Leken er i tre og kombinerer puttekasse og draleke, perfekt for utvikling av motoriske ferdigheter, sanser og formgjenkjennelse.

Inneholder:

  • 1 Hape draleke
  • 1 sorteringsboks
  • 3 former

Detaljer:

  • Mål: ca. 30 x 11 x 19 cm (LxDxH)
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
ModellE0349
EAN6943478008816
MerkeHape
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.