Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Harry Potter Albus Dumbledore - Professor Humlesnurr dukke - 30 cm

-49%

Harry Potter - en verden av hekseri og trolldom

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar deg ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der du aldri vet hva som venter deg (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

Innta Harry Potters magiske verden, full av spennende lekesett, detaljerte figurer, magiske tryllestaver, eventyrlige byggesett og mye mer!

49%
Kampanjepris 150,- 294,- Du sparer: 144,-
På lager
SKU
02217-193
   

Albus Dumbledore, bedre kjent som Professor Humlesnurr på norsk, er rektor på Galtvort, men også en god venn av Harry Potter. Denne 30 cm lange dukken er kledd i signaturbekledningen sin, med kjortel, hatt og briller. Det lange, hvite håret, samt det lange hvite skjegget bringer karakteren til live, og Humlesnurr kommer selvfølgelig med tryllestaven sin som kan brukes til realistisk lek. Dukken har bevegelige ledd og Harry Potter fans vil elske å oppleve magien med å gjenskape favorittøyeblikkene sine med denne dukken.

Inneholder:

  • Albus Dumbledore dukke

Detaljer:

  • Mål dukke: ca. 30 cm
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellFYM54
EAN887961707168
MerkeHarry Potter
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.