Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Harry Potter deluxe Lumos Wand - Harry Potters tryllestav med lys i flere farger - 35 cm

Harry Potter leker, figurer, byggesett, utkledning og tilbehør

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar barna ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der man aldri vet hva som venter en (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

La barna innta Harry Potters magiske verden, full av spennende lekesett, detaljerte figurer, magiske tryllestaver, kostymer, eventyrlige byggesett og mye mer!

Vår lavpris: 387,-
Utsolgt
SKU
06202-133

Tegn formler i luften med din egen Harry Potter deluxe Lumos tryllestav med fargerikt LED-lys, og se magien i app på din smart-telefon.

Gjør trylleformler slik som Harry Potter med den kjente tryllestaven hans. Lumos Wand Deluxe tryllestaven er en nøyaktig og detaljert kopi av den du kjenner fra filmene, og den har LED-lys i flere farger i tuppen. Fargeforandringen utløses ved hjelp av en skjult knapp i håndtaket. Bla gjennom og velg akkurat den fargen på lyset som passer til trylleformularen du skal gjøre. Bruk appen til smarttelefon til å ta bilder av trylleformlene dine. Skriv navnet ditt i luften, gjenskap duelleringskamper eller øv på dine beste: Expelliarmus-, Stupefy- og Expecto Patronum-formler.

Gjenskap magiske øyeblikk inspirert av Harry Potter. Perfekt gave til fans av filmene og bøkene, eller ethvert barn som lar seg fasinere av trolldom og magi!

Inneholder:

  • Harry Potters Lumos Wand Deluxe tryllestav
  • Kort med trylleformler
  • USB-lader

Detaljer:

  • Mål: 35,6 x 1,9 x 1,9 cm
  • Oppladbart batteri
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellWW-1125
EAN5055394015272
MerkeHarry Potter
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.