Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Black Deals avsluttes om:

Jenga Pass Challenge - klassisk stablespill i tre på platform

Hasbro Games - Monopoly, Twister, Risk, 4 på rad, og Gjett hvem!

Hasbro Games har spillene som passer for hele familien, barnespill, spill for barn og voksne, strategispill, spill som engasjerer på tvers av generasjoner, spill for voksne og mye mer. Det er nesten ikke noe som er så gøy som når barn og voksne samles rundt bordet for en spillekveld. Ta utfordringen og prøv noen av de morsomme, nyskapende, engasjerende, spennende eller klassiske spillene fra Hasbro spill.

Vår lavpris: 200,-
På lager
SKU
03182-44
   

Ta klassisk Jenga opp fra bordet, og spill Jenga Pass Challenge i høyden. Nå kan du bygge Jenga-tårnet på en plattform. Fjern og stable en kloss før du sender plattformen til din motstander. Prøv å være den siste spilleren som lykkes med å stable en kloss og sende plattformen videre uten at tårnet krasjer. Det følger med 10 utfordringer i instruksjonen.

Inneholder:

  • Jenga Pass Challenge bordspill

Detaljer:

  • Antall spillere: 2 eller flere
  • Spilletid: ca 20 min
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
ModellE0585
EAN5010993472987
MerkeHasbro Games
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.