Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

JIPY Sorteringsleke i tre med 4 former - rosa

Solide og tidløse treleker til de minste barna fra Jipy!

La barnet oppdage nye former, farger og lyder gjennom leken med Jipys kolleksjon av treleker. Jipy tilbyr solide og tidløse produkter som klosser, bankebrett, leketog og mye mer. Morsomt å leke med og fine å se på, takket være myke, rolige farger. Perfekt for de minste barna i deres utvikling av motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av form og farge og øye-hånd koordinasjon.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 94,-
På lager
SKU
09206-111
   

Jipy sorteringsboks lar barnet utforske geometriske former. Med fire forskjellige former og boks med fire hull, kan barnet more seg med å finne riktig form til riktig hull. En fin gave for barn fra 1 år, og perfekt for motorisk utvikling og øye-hånd koordinasjon.

Innhold:

  • 1 Jipy sorteringsleke
  • 4 former

Detaljer:

  • Materiale: tre
  • Alder: fra 1 år

La barnet oppdage nye former, farger og lyder gjennom leken med Jipys kolleksjon av treleker. Jipy tilbyr solide og tidløse produkter som klosser, bankebrett, leketog og mye mer. Morsomt å leke med og fine å se på, takket være myke farger. Perfekt for de minste.

Merk: Finnes også i blå

Produktdetaljer
Modell413-0025
EAN8710124139273
MerkeJIPY
Alder1, 2
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.