Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Jurassic World Dominion Roar Strikers Skorpiovenator - interaktiv dinosaur med lyd og bevegelse - 33 cm

Dinosaurer, figurer og lekesett fra Jurassic Park og Jurassic World.

De fleste barn vil elske dinosaurer, det er så spennende med disse store dyrene som ikke kan temmes, og som man ikke får oppleve, men bare lese om. Barna vil skape sine egne historier, øyeblikk og eventyr der disse forhistoriske skapningene er i sentrum med leker som dinosaurfigurer, byggesett og hobbysaker. Filmene Jurassic Park og Jurassic World tar en med til et sted der dinosaurene er hentet tilbake og der mennesker mister kontrollen i et forsøk på å leve side om side med dinosaurene, noen av de farligste skapningene som har eksistert på jorden.

Vår lavpris: 296,-
Utsolgt
SKU
06227-174

Få din egen interaktive Jurassic World Dominion Skorpiovenator dinosaur med lyd og bevegelse.

Gjør deg klar for actionfylte eventyr med denne Skorpiovenator dinosaurfiguren inspirert av spillefilmen Jurassic World: Dominion. Denne interaktive Roar Strikers dinosauren måler ca. 33 cm lang og er en kjøttetende dinosaur. Med et brøl kommer den til live, og den kan angripe med tunge nakkestrekkende bevegelser. Aktiver lydene og bevegelsene med å trykke ned på hofteområdet. Den mellomstore dinosauren har bevegelige ledd og et autentisk utseende med realistiske farger og teksturer for mer kreativ lek.

Ta leken til et nytt nivå med digital lek, og våg å se hvor ekte dinosaurleken kan bli! Scann den skjulte koden på smarttelefonen din og se hvordan AR bringer dinosauren ytterligere til live i Jurassic World Facts app-en. Her kan barn utforske forskjellige moduser, som eksempelvis termisk og røntgen.

Inneholder:

  • Jurassic World Skorpiovenator dinosaur
  • DNA-kort til gratisapp

Detaljer:

  • Mål: ca. 33 cm (L)
  • Batteribehov: 3 x LR44 (inkludert)
  • Alder: fra 4 år

Merk: smartenhet følger ikke med. Jurassic World Facts app er gratis å laste ned, tilgjengelig på iOS og Android

Produktdetaljer
ModellHDX37
EAN194735034079
MerkeJurassic World
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.