Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Kiddieland Disney Princess interaktiv lær å gå-vogn - med lys og lyd

Kiddieland - aktivitetsleker med lys, lyd og morsomme funksjoner

Kiddieland skaper leker som bringer frem barnets latter, glede og muligheter for å lære. Aktivitetslekene fra Kiddieland passer for de små barna, og lærer og engasjerer dem ved hjelp av leker med ulike lyder, lys og funksjoner. Lekene fra Kiddieland er innovative og av høy kvalitet, og tilfredsstiller både barnas og foreldrenes behov og ønsker.

Vår lavpris: 643,-
På lager
SKU
01212-112
   

Kiddieland Disney Princess ride-on lær å gå-vogn med roterende prinsesser og fargerike, blinkende lys. I dashbordet finner barnet mange morsomme aktiviteter, og de fargerike pianotastene lar barnet skape sine egen lyder og melodier. 

Kiddieland Disney Princess ride-on passer perfekt for barn som skal reise seg og lære å gå. Med skyvehåndtak bak kan barnet skyve bilen rundt, eller velge å sette seg på den og sparke avgårde. Denne bilen er trygg og har solid konstruksjon for timer med moro. Perfekt leke for stimulering av sanser i tillegg til motorisk utvikling.

Inneholder:

  • Kiddieland Disney Princess lær å gå-bil

Detaljer:

  • Mål: 26 x 26 x 55 cm
  • Batteribehov: 2 x AA (følger med)
  • Alder: fra 9 mnd
Produktdetaljer
Modell060798
EAN661148607980
MerkeKiddieland
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.