Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

LEGO Ninjago Legacy Kai Deluxe kostyme - small - 4-6 år - rød heldrakt med maske

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 432,-
På lager
SKU
12216-10
   

Kle barnet ut som den tøffe ninjaen Kai fra LEGO Ninjago med denne utkledningsdrakten som passer barn i 4-6-årsalderen. Dette kostymet består av en rød heldrakt med svarte detaljer. Drakten kommer med hette, belte og printet ninja-overdel, samt en Kai ninja-maske. Masken er i plast og festes med strikk.

Se ut som en ekte LEGO Ninjago-ninja med dette stilige kostymet. Kai er den yngste ninjaen i Ninjago-byen, og han har mange ninja-triks som han bruker for å forsvare hjemmet sitt. Gå inn i rollen som Kai ved å ta på deg denne drakten, og finn dine indre ninja-knep.

Inneholder:

  • Lego Ninjago Kai Deluxe kostyme
  • Kai maske

Detaljer:

  • Materiale: polyester, plast
  • Størrelse: small (ca. 109-126 cm)
  • Alder: 4-6 år
Produktdetaljer
Modell105409L-15L RØD
EAN192995005266
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.