Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Super Mario Pakke: Peach startbane 71403 + Cat Peach-drakt ekstrabane 71407

Nintendo Super Mario leker - spenningen og magien fra Nintendo TV-spill

Nintendo, Nintendo Super Mario og World of Nintendo bringer magien, spenningen og underholdningen du kjenner fra Nintendo TV-spill til liv. Samle dine favorittkarakterer, la Mario og Luigi kjøre om kapp på bilbanen, de ikoniske figurene og detaljene gjenskapes gjennom leker, tilbehør og utstyr fra Nintendo. Nintendo, Super Mario og Luigi er like gøy for foreldre som husker dette som gode minner fra sin barndom, til barn og unge som opplever magien for første gang.

Pakkepris 964,-
Uten pakketilbud 1 185,-
Pakketilbud rabatt -19%
Du sparer 221,-
På lager
SKU
PK-03234-33
   

Denne pakken består av LEGO Super Mario 71403 Startbanen På eventyr med Peach og LEGO Super Mario 71407 Ekstrabanen Cat Peach-drakt og istårn. Kjøp produktene samlet, i stedet for enkeltvis og spar mer på våre allerede lave priser. Du kan lese mer om produktene under hvert enkelt produkt.

Produktdetaljer
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.