Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LOL Surprise Deluxe Present Surprise - eksklusiv Sprinkles dukke og kjæledyr

LOL Surprise - overraskelses-dukken, dukkehus, kjøretøy og lekesett

L.O.L. Surprise tar deg med til en verden der babyer styrer alt. L.O.L. Surprise er nydelige små dukker med masse overraskelser. Møt dine favoritt-karakterer fra LOL Surprise, deres kjæledyr, little sisters, store dukker, kjøretøy og dukkehus, og skap en helt ny verden for dine LOL dukker. Oppdag flere lag med overraskelser, dukker og tilbehør - LOL Surprise gir deg den ultimate unboxing-opplevelsen - du vet aldri hva som venter deg før du åpner!

Les mer om LOL Surprise og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 534,-
På lager
SKU
11202-24
   

Åpne den lilla og turkise gaven med LOL Surprise Deluxe Present Surprise og finn en eksklusiv glitrende Sprinkles-dukke og kjæledyret hennes, Splin-Claws. Dukken og kjæledyret er i en begrenset utgave og kommer pakket som en gave med et kort. Alt du trenger å gjøre er å skrive ned hvem gaven er til, og så er den klar til å bli gitt bort. Perfekt når du blir invitert til fest!

Hver Surprise-pakke kommer allerede pakket inn i en fantastisk gavepakke med sløyfe og merkelapp. Slipp den medfølgende bruseknappen i vann for en sprudlende overraskelse som avslører en festkake. På innsiden finner du dukken og kjæledyret i begrenset opplag. Kaken fungerer også som oppbevaring og dukkestativ. Bad dukken og kjæledyret ditt for en overraskende fargeendring. Inkluderer også festtilbehør til dukken din, inkludert festbanner, festspill og festinvitasjon. I serien er det 2 stiler å samle (kjøpes separat).

Inneholder:

  • LOL Surprise Deluxe Present Surprise Sprinkles-dukke
  • Kjæledyr Sprin-Claws
  • Boks med håndtak
  • Kakeformet stand
  • Antrekk til dukke
  • Invitasjoner

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell570684
EAN035051570707
MerkeLOL Surprise
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.