Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Mega Construx Pokémon Build and Show Squirtle - 199 byggeklosser

La barna samle Pokemonkort, figurer og bamser av sine favoritt Pokemons!

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Les mer om Pokemon byttekort her

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 284,-
Utsolgt
SKU
06225-30

Med Mega Construx Pokémon Build and Show Squirtle kan du bygge enda større kamper.

Denne Pokémon-typen av vann kan skape en rekke heroiske stillinger når du poserer den i forskjellige kampklare posisjoner. Denne trofast modellerte Squirtle inkluderer kampeffektdetaljer i vann for en virkelig autentisk byggeopplevelse.

I pokémon universet kan du fange, trene og kjempe mot stilige pokémon av forskjellige typer! Møt på alt fra søte små gress-type pokémon til store og skumle gift-type pokémon. Dra ut på en reise for å fange dem alle. Kjemp deg til toppen og kom ut som en mester trener med hjelp av dine pokémon.

Inneholder:

  • Mega Construx Pokémon Build and Show Squirtle

Detaljer:

  • Antall deler: 199
  • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
ModellGYH00
EAN887961971538
MerkePokemon
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.